Menu Sluiten

Plotter Printer Posters Printen

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar de specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

Uw specialist in grootformaat

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar dé specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

U bent op zoek naar een grootformaat printer voor CAD- of GIS toepassingen? Oplossingen voor scannen en kopiëren op groot formaat? Geavanceerde en snelle vouw- en snijsystemen? Of hebt u nood aan een plotter voor uw planafdruk met geïntegreerde print- en vouwoplossing? Wij hebben het allemaal in huis.

Onze sterktes

Met een voorraadmagazijn van maar liefst 900m² maken wij ons sterk dat we alles in huis hebben om uw zakelijke workflow te optimaliseren. Voeg daar een snelle levering, doorgedreven technische kennis en hoogst persoonlijke service aan toe, en u weet dat u bij Repro Zaman aan het juiste adres bent.

Wij staan u graag persoonlijk te woord bij al uw vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

00513070051307

Meer info

tags: Grafische Plotter Printer – Grootformaat Printen – Grootformaat Printers – Large Format Printen – Plotter Papier – 

Wenst u meer info over plotter printer posters printen kijk dan vlug op https://reprozaman.be | Plotter Printer Posters Printen

Large Format Printers | Plotters | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plotter printer posters printen

home diensten openingsuren contacteer ons routebeschrijving plotservice als eerste in de regio hebben wij een digitaal scan en printstation in huis. Uw met autocad of een ander tekenprogramma gemaakte plotfiles van bv plotter printer posters printen : vind meer info hier Bouwtekeningen worden feilloos afgedrukt op deze machine. Zoveel als u maar wilt. Niet meer eerst een plotje maken en de rest kopiren maar het aantal gewenste afdrukken komt meteen uit deze superprinter. Uw afdrukken zijn eigenlijk geen kopien meer maar eerder originelen. De maximale afdrukbreedte is cm. En de lengte is onbeperkt. U wilt uw afdrukken op gekleurd papier op transparant papier of op polyester het is allemaal mogelijk. U wilt uw presentatie wat meer kleur geven dan de norm.

i.v.m. Drukte bij de pakketbezorgers kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is dan normaal. Voorkom problemen en bestel op tijd javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Toggle nav assortiment nieuws info over maegis support verzending events maegipedia team contact zoek zoek zoek winkelwagen mijn account home snijfolies wrapfolie printmedia transfermaterialen machines presentatiesystemen tools koopjeshoek nieuws info info over maegis support verzending events maegipedia team contact klantenservice heb je een vraag neem gerust contact met ons op contactformulier ma do . .u vr . .u home maegipedia maegipedia folie snijfolie zoals onze metamark m worden gemaakt van pvc polyvinylchloride. Heel zelden wordt het gemaakt van pet polyester zoals onze window films en pp polypropyleen. Pcv wordt veruit het meest ingezet. Op de achterkant van de folie wordt een ouderdomsbestendige acrylaatlijm aangebracht die zowel middels oplosmiddelen solvent kan worde.

Kennisbank over Plotter printer posters printen

infojacop.be facebook instagram facebook instagram home producten corona signalisatie faq contact select page onze producten en diensten een soepele productiviteit aan ultrahoge snelheid en een superieure kwaliteit met de look n feel van offset. Stuur uw opdracht door printingondemand een troef die enkel jacop heeft klein brabant. Volledige printingondemand in eigen beheer de voordelen van plotter printer posters printen Hiermee kunnen wij een hoge productiviteit garanderen met een constante kwaliteit. Van cursussen en eindwerken tot flyers brochures en boeken. Alle opdrachten supersnel geleverd jacop beschikt overhoogvolume zwart wit en kleurenprintersin n doorgang voor het afleveren van uw gepersonaliseerd drukwerk. Flyers brochures folders en alle ander marketing materiaal cursussen en lespakketten paperback afwerking of open rug en perforatie handouts voor presentaties trainingen en bedrijfsopleidingen eindwerken magazines en product portfolio s naam en afsprakenkaartjes briefpapier en enveloppen gepers.